Inca din primele luni de viata si din ce in ce mai mult pe masura ce relatiile sociale ale unei persoane devin mai complexe, oamenii manifesta nevoia de dragoste, de acceptare si apartenenta la un grup social, nevoia de a face parte dintr-o comunitate sau un cuplu. Mai mult instinctiva, in prima perioada a vietii, nevoia integrarii sociale devine o cerinta de maxima necesitate pentru confortul emotional de-a lungul vietii.

Ne propunem sa cream impreuna sanse sporite sa intalniti oameni cu care aveti valori si interese comune, dar si sa incepeti sa va cunoasteti si sa va apreciati mai mult propria valoare.

image image image
Evenimente Cum arata carnetelul tau / agenda ta de intalniri de socializare? Sunt mai bogate sau mai sarace decat cele ale bunicilor sau strabunicilor tai?
Putem sa schimbam ceva in viata noastra sociala daca nu facem nimic si nu iesim nicaieri?
Comunitate Conditia pentru a participa la activitatile DUO Alternative este sa fii o persoana care se simte singura si ar dori sa gasesca un loc unde lumea se preocupa de gasirea unor solutii pentru a avea relatii mai sanatoase. Si, in plus, mai face si ceva concret pentru ca solutiile sa fie aplicate in practica.
Despre noi Inca din primele luni de viata si din ce in ce mai mult pe masura ce relatiile sociale ale unei persoane devin mai complexe, oamenii manifesta nevoia de dragoste, de acceptare si apartenenta la un grup social, nevoia de a face parte dintr-o comunitate sau un cuplu. Mai mult instinctiva, in prima perioada a vietii, nevoia integrarii sociale devine o cerinta de maxima necesitate pentru confortul emotional de-a lungul vietii.

Bun venit

jomsocial


Povestea noastra


Totul a inceput cu o intrebare complexa: de ce? De ce in pofida succesului profesional, in pofida faptului ca am invatat si luptam sa avem o cariera, desi suntem atragatori, cultivati si stim sa planificam o calatorie in cel mai indepartat loc de pe glob si chiar ajungem acolo…totusi ne simtim de multe ori singuri si neintelesi?
De ce faptul ca am ajuns sa facem lucrurile in graba nu ne-a ajutat sa ne grabim spre fericire?
A inceput intr-o seara la un pahar de bere. Cu o lista de astfel de intrebari…si cu inca doua: cati suntem? cati dintre voi aveti dileme similare?

Continuarea aici


Cine a inceput?

Suntem patru: Florentina, Mihaela, Mirela si Bogdana.

Ne ocupam de management, finante in timp de criza, comunicare, instruire si psihoterapie.

Si credem ca sta in puterea noastra sa ne insanatosim relatiile si viata sociala.

Si sa ne gasim un loc in societate care e al nostru si unde ne simtim confortabil.


Continuarea aici