Inca din primele luni de viata si din ce in ce mai mult pe masura ce relatiile sociale ale unei persoane devin mai complexe, oamenii manifesta nevoia de dragoste, de acceptare si apartenenta la un grup social, nevoia de a face parte dintr-o comunitate sau un cuplu. Mai mult instinctiva, in prima perioada a vietii, nevoia integrarii sociale devine o cerinta de maxima necesitate pentru confortul emotional de-a lungul vietii.

Ne propunem sa cream impreuna sanse sporite sa intalniti oameni cu care aveti valori si interese comune, dar si sa incepeti sa va cunoasteti si sa va apreciati mai mult propria valoare.

image image image
Evenimente Cum arata carnetelul tau / agenda ta de intalniri de socializare? Sunt mai bogate sau mai sarace decat cele ale bunicilor sau strabunicilor tai?
Putem sa schimbam ceva in viata noastra sociala daca nu facem nimic si nu iesim nicaieri?
Comunitate Conditia pentru a participa la activitatile DUO Alternative este sa fii o persoana care se simte singura si ar dori sa gasesca un loc unde lumea se preocupa de gasirea unor solutii pentru a avea relatii mai sanatoase. Si, in plus, mai face si ceva concret pentru ca solutiile sa fie aplicate in practica.
Despre noi Inca din primele luni de viata si din ce in ce mai mult pe masura ce relatiile sociale ale unei persoane devin mai complexe, oamenii manifesta nevoia de dragoste, de acceptare si apartenenta la un grup social, nevoia de a face parte dintr-o comunitate sau un cuplu. Mai mult instinctiva, in prima perioada a vietii, nevoia integrarii sociale devine o cerinta de maxima necesitate pentru confortul emotional de-a lungul vietii.

Comunitate

Image Conditia pentru a participa la activitatile DUO Alternative este sa fii o persoana care se simte singura si ar dori sa gasesca un loc unde lumea se preocupa de gasirea unor solutii pentru a avea relatii mai sanatoase. Si, in plus, mai face si ceva concret pentru ca solutiile sa fie aplicate in practica.

Tehnic se procedeaza astfel:

- click pe butonul „Inscriere in comunitate” (in curand)

- completarea datelor din formularul care va apare in fereastra. Asigurati-va ca sunt corecte si valide.

Informarea periodica, contactarea voastra pentru evenimente se va face folosind aceste date.

- introduceti in address book-ul de Email, urmatoarea adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Avand-o adaugata in address book, aveti certitudinea receptionarii mesajelor ce vin de la noi, in Inbox. Altfel pot intra in SPAM/Junk/bulk sau chiar sa fie oprite in filtru.