Inca din primele luni de viata si din ce in ce mai mult pe masura ce relatiile sociale ale unei persoane devin mai complexe, oamenii manifesta nevoia de dragoste, de acceptare si apartenenta la un grup social, nevoia de a face parte dintr-o comunitate sau un cuplu. Mai mult instinctiva, in prima perioada a vietii, nevoia integrarii sociale devine o cerinta de maxima necesitate pentru confortul emotional de-a lungul vietii.

Ne propunem sa cream impreuna sanse sporite sa intalniti oameni cu care aveti valori si interese comune, dar si sa incepeti sa va cunoasteti si sa va apreciati mai mult propria valoare.

image image image
Evenimente Cum arata carnetelul tau / agenda ta de intalniri de socializare? Sunt mai bogate sau mai sarace decat cele ale bunicilor sau strabunicilor tai?
Putem sa schimbam ceva in viata noastra sociala daca nu facem nimic si nu iesim nicaieri?
Comunitate Conditia pentru a participa la activitatile DUO Alternative este sa fii o persoana care se simte singura si ar dori sa gasesca un loc unde lumea se preocupa de gasirea unor solutii pentru a avea relatii mai sanatoase. Si, in plus, mai face si ceva concret pentru ca solutiile sa fie aplicate in practica.
Despre noi Inca din primele luni de viata si din ce in ce mai mult pe masura ce relatiile sociale ale unei persoane devin mai complexe, oamenii manifesta nevoia de dragoste, de acceptare si apartenenta la un grup social, nevoia de a face parte dintr-o comunitate sau un cuplu. Mai mult instinctiva, in prima perioada a vietii, nevoia integrarii sociale devine o cerinta de maxima necesitate pentru confortul emotional de-a lungul vietii.

Evenimente

Image Cum arata carnetelul tau / agenda ta de intalniri de socializare? Sunt mai bogate sau mai sarace decat cele ale bunicilor sau strabunicilor tai?
Putem sa schimbam ceva in viata noastra sociala daca nu facem nimic si nu iesim nicaieri?


Cand ai 20 de ani, nu este prea greu sa intalnesti oameni si sa-ti faci prieteni noi. Pe masura ce trece timpul, posibilitatile de socializare se reduc. Este din ce in ce mai greu sa intalnesti pe altcineva decat colegii sau “prietenii unor prieteni”.

Cum sa-ti construiesti o viata sociala bogata daca nu ai cu cine sa discuti, cu cine sa mergi la un pahar si sa povestesti despre ultimul film sau ultima vacanta, cu cine sa mergi sa iei lectii de dans, etc.

DUO Alternative iti propune evenimente in cadrul carora poti intalni oameni care vor sa aiba o viata sociala implinita si o sa experimenteze intr-o atmosfera cu “presiune scazuta” (fara stres).

Daca esti interesat ai putea gasi in calendarul nostru de evenimente ceva care sa ti se potriveasca.

Fa-ti cativa prieteni noi! Poate vei intalni oameni care-ti vor placea. Sigur va fi o experienta. Incearca! Ce ai de pierdut?